when you feel so tired but you can't sleep, stuck in reverse

Ännu en onsdag. Ska till de arbetslösas hus idag. Ni kan ju tänka er vilken humör man är på en sån här dag? De som har varit där förstår vad jag menar. Idag räknas det alltså som att jag har varit arbetssökande i 90dagar. Visst har jag jobbat lite dagar då och då men det är inte särskillt mycket. Nu ska jag få sån där praktik och vara gratis arbetskraft. Och vad lär jag mig på det? Förhoppningsvis något, antagligen inget. Företaget får gratis arbetskraft och de slipper anställa. Win win? Nej va.

Finns inte ord för hur trött jag är på det här just nu. Och mitt hopp för det det där jobbet jag sökte är nu ganska så ute, eftersom de inte hört av sig och det var 1½ vecka sen sedan sista ansökningsdag.

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Kommentarer
Postat av: linns beautybox

Var med i julkalendern i min blogg. Nya tävlingar och grymma erbjudanden varje dag!

Idag kan du vinna ett grymt "pimp my nails"kit. Kolla in och delta vettja länk: http://beautyboxen.blogg.se/2011/december/julkalender-femte-december-2011.html#comment

2011-12-05 @ 19:16:59
URL: http://beautyboxen.blogg.se/
Postat av: Alexander

Hej! Rösta gärna på mig till årets affärskreatör 2012. Jag har chans att få en plats på handelshögskolan i Stockholm. Du kan läsa mer om mig och vad jag gjort samt rösta på mig på länken nedan. Jag skulle verkligen uppskatta din röst!



http://utmaning.hhs.se/rosta/alexander-berglund

2012-02-24 @ 09:29:21
URL: http://alexanderberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0