Show me a smile then, don't be unhappy, can't remember when I last saw you laughing

Sitter och tittar på reprisen av Idol eftersom jag jobbade igårkväll. Sitter och blir helt lipig, de kör några av de finaste låtarna! Åh vad jag älskar musiik!


when you feel so tired but you can't sleep, stuck in reverse

Ännu en onsdag. Ska till de arbetslösas hus idag. Ni kan ju tänka er vilken humör man är på en sån här dag? De som har varit där förstår vad jag menar. Idag räknas det alltså som att jag har varit arbetssökande i 90dagar. Visst har jag jobbat lite dagar då och då men det är inte särskillt mycket. Nu ska jag få sån där praktik och vara gratis arbetskraft. Och vad lär jag mig på det? Förhoppningsvis något, antagligen inget. Företaget får gratis arbetskraft och de slipper anställa. Win win? Nej va.

Finns inte ord för hur trött jag är på det här just nu. Och mitt hopp för det det där jobbet jag sökte är nu ganska så ute, eftersom de inte hört av sig och det var 1½ vecka sen sedan sista ansökningsdag.

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

.

That knowing is better than wondering, that waking is better than sleeping, and even the biggest failure, even the worst, beat the hell out of never trying.

Hitta motivationen.Båda fötterna på jorden.

Mitt allt!


Have faith


Fånig bild från studentveckan.

Idag har jag fikat med Tove, kändes skönt att prata lite med någon som vet hur det känns, och göra något av den här dagen. De flesta andra dagarna ser rätt så lika ut. Har inte så mycket lust, till att göra så mycket heller. Vad är det för mening med att söka 10 jobb när man ändå vet att de kommer säga "tack, men nej tack" om de ens säger det. Riktig självkförtroende sänkare det här hörrni. Eller att söka ett jobb som man egentligen inte är intresserad av men känner att man måste "för det är det enda jobbet man kan få"? Sånt syns oftast igenom. Åh sen när man söker ett jobb man jätte jätte gärna vill ha och vet att man kommer vara bra på, men endå får ett nej för att man inte når riktigt.ända.fram i det där fåniga brevet. Då liksom nästan släcks det där sista ljuset av hopp. Eller att man inte har de där högskolepoängen och de där 3 års erfarenhet man behöver för det där jobbet. Hoppet är det sista som överger en?..Eller är det ännu ett dumt ordspråk.

Cravings för dagen!

Bästa glassbägeren, en kula saltlakritsglass med saltlakritsflakes, en kula ananassorbet och en kula melonglass. AHHHH! Så sugen... :)


Bild lånad härifrån.

Soulmate


CakebossMin tårta jag gjorde till Arvid i 1års present!  Så mycket jobb, men såååå kul! :D längtar till jag kan köpa hem lite prylar o pyssla ännumer!

Väldigt kär/obergripligt ensam


En bra dag

En såndär dag man kan känna sig nöjd med. Varit en bra dotter som hjälpt mor sin med att tvätta fönster genom att hänga sig ut genom ett fönster på en höjd av 4 meter. Lagat en utormordentlig middag till min sambo och mig själv. Hemmagjorda hamburgare med två såser och hemmagjord pommes! (Tack för tipset Fredrika!) Jobbat i 3 timmar på ICA. Skrivit och nojjat över ett mycket viktigt CV och personligt brev. Och tillslut klickat "skicka". Snälla snälla, håll tummarna för min skull. Min framtid hänger lite på det här. Åh vad jag vill det här så himla mycket."Snälla bli min"

Håll tummar och tår.

RSS 2.0